Tarieven.

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, heb je over het algemeen recht op een x aantal behandelingen fysiotherapie in het jaar die volledig vergoed worden. Dit kun je door ons laten nachecken tijdens een intake-gesprek of zelf navragen bij je zorgverzekeraar. Om gebruik te kunnen maken van deze behandelingen heb je geen verwijzingen nodig van een specialist (zoals huisarts), maar kun je direct een afspraak maken. Wel is het zo dat de therapeut er samen met de client dient achter te komen of fysiotherapie een vereiste is. In sommige gevallen (zoals bij een chronische aandoening) wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering en kun je het gehele jaar fysiotherapie ontvangen – in dit geval is wel een verwijzing nodig. 

Wanneer je niet aanvullend verzekerd bent, of wanneer je behandelingen onvoldoende meer zijn, kun je natuurlijk wel fysiotherapie blijven ontvangen. Hierbij gelden tarieven. De tarieven voor fysiotherapie zijn vrijgegeven, dit betekent dat de praktijk in kwestie het eigen tarief voor de verschillende behandelsoorten mag bepalen. Wij hanteren altijd de laagste tarieven.

Fysiotherapie.

 • Voldoende aanvullend verzekerdVergoeding

  Zoals hierboven beschreven heb je met een aanvullende verzekering vaak recht op de volledige vergoeding van een x aantal behandelingen fysiotherapie.

 • Intake €40,-

  Tijdens de intake zal de klacht volledig onderzocht worden. De therapeut zal allerlei vragen stellen + een onderzoek verrichten om op die manier een behandeling te kunnen vormen.

 • Normale behandeling€30,-

  Tijdens de intake zal de klacht volledig onderzocht worden. De therapeut zal allerlei vragen stellen + een onderzoek verrichten om op die manier een behandelplan te kunnen vormen.

 • Fysiotherapie aan huis€45,-

  Ben je fysiek niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Dan is een behandeling fysiotherapie aan huis de uitkomst. De therapeut zal bij jou thuis langskomen waarna een behandeling zal worden doorlopen. De faciliteiten in de praktijk zijn beter; oefenapparatuur, een luxe behandelbank en grotere behandelruimte, waardoor we de aan huis behandelingen beperken tot wanneer het echt noodzakelijk is. Binnen een maximale straal van 8km van de praktijk.

Andere therapie.

URFYSIO Fysiotherapie praktijk

Akkeroord 8, Rotterdam. 3079 ZS. Gevestigd in DABA Gym.

KvK – nummer: 70025646

Copyright 2018 URFIT