Over ons.

De organisatie

Aaron de Bruijn

Fysiotherapeut bij URFYSIO

Door mijn relatief recente afstuderen als Fysiotherapeut beschik ik over een frisse blik op het vak. Dat gezegd te hebben, heb ik tijdens het opdoen van ervaring in de praktijk de afgelopen jaren voldoende kennis gemaakt met de ‘oudere’ methodes van therapie. Dit in combinatie met mijn natuurlijke affiniteit met krachtsport en de sterke wil om probleem oplossend te werken, zorgt ervoor dat ik geen enkele klacht uit de weg ga. Ik heb ervaring met een scala aan verschillende soorten cliënten, niet afhankelijk van leeftijd, hulpvraag of mobiliteit.  Of je nu graag weer iets uit het keukenkastje zou willen pakken zonder pijn aan de schouder te ervaren of dat je een plateau ervaart in de progressie tijdens het sporten door stekende pijnen in je rug. Je kunt geholpen worden.

Nog ver voor de keuze voor het vak Fysiotherapie wist ik al dat ik het menselijk lichaam een zeer interessant onderwerp vind. Na het door mijn vader aangestoken te zijn met krachttraining tijdens puberende leeftijd heb ik dit ook nooit meer los gelaten. Het adaptief vermogen van het lichaam en de positieve voordelen in het leven afkomstig door sporten zijn drijfveren voor mijn affiniteit met Fysiotherapie. Hoe cliché het ook is; bewegen, mits in de juiste vorm en frequentie, is bijna altijd onderdeel van herstel. 

Samen zullen we jouw klacht of pijn onder de loep nemen en gedetailleerd bespreken. Op deze manier kan ik een beeld vormen over de herkomst van deze klacht en hier een behandeling op weg zetten. Deze behandeling is aangepast aan precies wat er voor jou nodig is. 

URFYSIO Fysiotherapie praktijk

Akkeroord 8, Rotterdam. 3079 ZS. Gevestigd in DABA Gym.

KvK – nummer: 70025646

Copyright 2018 URFIT