De locatie.

Akkeroord 8, Rotterdam 3079 ZS.
Gevestigd in de DABA Gym.

De praktijk van URFYSIO is gevestigd in Akkeroord 8 te Rotterdam. De praktijk is gelegen in de (nieuwe) sportschool DABA Gym. Door deze ligging beschikken wij tijdens de behandelingen over ruim voldoende apparatuur om eventueel gebruik van te kunnen maken tijdens oefentherapie. Indien van toepassing bij een specifiek klachtenpatroon is het op de juiste manier en in de juiste frequentie toepassen van oefeningen een belangrijke factor om het herstel te bevorderen. Vaak is het een kwestie van gefaseerde opbouw en adequate begeleiding hierin.

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Gratis parkeren geldt de gehele dag door de weeks en in het weekend. 

De praktijk.

De praktijk bevind zich op de eerste verdieping van de sportschool. Wanneer je het gebouw betreed kun je direct één verdieping omhoog lopen, zodat rustig in de wachtruimte gezeten kan worden. Er is altijd iemand aanwezig achter de balie van de sportschool die je de weg kan wijzen. Wij beschikken over een ruime praktijkruimte om de behandelingen in te leveren en om de cliënt in te ontvangen. Het waarborgen van de privacy van de cliënt zal ten alle tijden als hoogste prioriteit genomen worden. Tevens beschikken wij over twee afzonderlijke wachtruimtes met voldoende sanitaire voorzieningen. 

Bereikbaarheid.

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid rondom. Middels het openbaar vervoer (tram of bus) kan uitgestapt worden bij de halte Akkeroord, waarna je binnen maximaal 5 minuten lopen bij de plaats van bestemming zal aankomen. 

De gratis parkeergelegenheden zijn aangegeven bij de plattegrond hieronder. Beide parkeerplaatsen zorgen ervoor dat je in minder dan 2 minuten lopen de praktijk zal bereiken. Er is altijd plek te vinden, aangezien bezoekers die parkeren op de gegeven plekken vaak niet langer dan één tot maximaal twee uur blijven. 

URFYSIO Fysiotherapie praktijk

Akkeroord 8, Rotterdam. 3079 ZS. Gevestigd in DABA Gym.

KvK – nummer: 70025646

Copyright 2018 URFIT