Kwaliteitsgarantie.

Wij van URFYSIO staan voor het constant streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit. Tijdens de behandelingen, tijdens onze communicatie en tijdens het behalen van de resultaten. Wij waarderen feedback met betrekking tot onze geleverde diensten, want op deze manier kunnen wij de besproken kwaliteit blijven garanderen. Deze feedback kan gegeven worden tijdens de behandeling, door een bericht te sturen of door een review te schrijven. Het kan zijn dat we je vragen om een (korte) vragenlijst te beantwoorden naar aanleiding van jouw ervaring(en) met onze diensten.

Privacy

Jouw privacy is bij ons beschermd. Tijdens een bezoek aan een fysiotherapeut komt het vaak voor dat er elementen uit het leven behandeld worden die je niet zomaar verteld. Met de therapeut kun je in dit opzicht een vertrouwensband hanteren en, wanneer het relevant is aan de problematiek of de behandeling, persoonlijke informatie delen. Als fysiotherapeut hanteer je een geheimhoudingsplicht, dit betekent dat informatie gegeven tijdens de behandeling nooit zal worden door verteld. 

Om de juiste zorg te kunnen leveren dient de therapeut het een en ander aan informatie te noteren in de software die hiervoor van toepassing is. Op deze manier wordt een zorgdossier opgebouwd waardoor een adequate diagnose gesteld kan worden, progressie kan worden bijgehouden en de benodigde communicatie met jouw zorgverzekeraar kan plaatsvinden. Hierop is de wet op persoonsgegevens van toepassing.

Klachtenregeling

Indien er op een bepaald moment in het fysiotherapeutische traject iets is waar jij als cliënt niet tevreden mee bent, willen we dit graag op elke manier mogelijk van jou vernemen. Samen zullen wij hier dan een oplossing op vinden om de ontevredenheid weg te nemen.

Wanneer er onverhoopt toch klachten ontstaan met betrekking tot de behandeling(en) hanteren wij de WKKGZ, de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Deze wet is op 1 januari 2016 tot stand gekomen en zorgt er onder andere voor dat jouw klacht als cliënt gehoord en behandeld zal worden.

URFYSIO Fysiotherapie praktijk

Akkeroord 8, Rotterdam. 3079 ZS. Gevestigd in DABA Gym.

KvK – nummer: 70025646

Copyright 2018 URFIT