Force Reset Methode

Force Reset is dè methode voor het oplossen of voorkomen van problemen met bewegen bij krachtsporters. Een fysiotherapeut zal aan de hand van onze functionele bodyscan, waarbij uitgebreid het gehele lichaam onderworpen wordt aan tests & metingen, een helder beeld formuleren bij de huidige staat van bewegen.

We testen hierbij per regio van het lichaam (van nek tot de enkels) onder andere de mobiliteit, functionele stabiliteit & isometrische maximale kracht. Zo krijg je een compleet beeld.
Een visuele scan van het lichaam om eventuele asymmetrieën te signaleren in combinatie met de gevonden dysfuncties vormen de basis voor het vervolg plan.

Gebaseerd op de resultaten uit het onderzoek fabriceren wij een op maat gemaakt plan van aanpak. Hier zullen de resultaten van het onderzoek verder benoemd en beschreven worden. Het uitgebreide plan zal specifieke oefeningen/ bewegingen bevatten om de gevonden dysfuncties te verhelpen of te verbeteren.

Na drie maanden zal een vervolg afspraak plaats vinden waarbij een nacontrole gedaan wordt op de voor jou relevante punten afkomstig van het onderzoek. Op deze manier is het resultaat direct meetbaar.

 

De methode bestaat uit

Een volledige bodyscan 

(isometrische krachtmeting, mobiliteit per gewricht & functionele stabiliteit)

Uitgebreide krachtanalyse

Volledige analyse bodyscan 

Plan van aanpak

Aanpak van geconstateerde defecten